Nyheter

Påminnelse SMS – Vakttjänstgöring

Som de flesta vet har vi investerat i nya system, ett av dem heter Portlux och underlättar kommunikationen med medlemmarna.
Som ett led i att förbättra kommunikationen så går det numera ut en påminnelse via SMS samt mejl dagen innan vakttjänstgöring. Inget konstigt med det, bra service, men nu blev det fel då även du som redan gått vakt fick ett SMS. Det var ett misstag som vi ber om ursäkt för. Tyvärr drabbades Caroline av missnöjda medlemmar som påtalade detta, men det är naturligtvis inte hennes fel.
Det innebär dock att även fortsättningsvis får du ett SMS och mejl som påminnelse om vakttjänstgöring, det ersätter att vakterna ringer upp dig.
Hoppas ni har förståelse för att det kan ske inkörningsproblem med nya system

Hälsningar
Ronny E

Minnesord

Vår internrevisor Stig Lindberg har avlidit.
Stig har under många år varit KMS revisor. Först som suppleant, där han var en aktiv suppleant, senare som ordinarie revisor.
Stig har under alla år visat ett stort och ett pådrivande intresse för KMS, dess verksamhet, organisation och inte minst föreningens framtid. Stig var mycket insatt i KMS verksamhet och därför väl lämpad som revisor.
Varje år efter upptagning och före sjösättning, av sin segelbåt, kom alltid Stig förbi mig och ville prata om KMS. Samtalen präglades av både kompetens och insikt om föreningens villkor. Stig hade en utpräglad social begåvning och tyckte genuint om människor, och såg positivt på KMS som medlemsägd organisation.
Under sin yrkesverksamma tid var Stig verksam inom bankvärlden.
Jag kommer att sakna samtalen, höst och vår, med Stig i framtiden!
Lennart Ring

Vaktjänstgöring

Vaktlistan kommer att skickas ut med kommande KMS-blad. Båtplatsägare och båtplatshyrare skall utföra sitt vaktpass enligt KMS stadgar och avtals- och ordningsregler. Vi följer FHM anvisningar och det är till stor vikt att vi alla hjälps åt att utföra vakttjänstgörnigen på ett ”corona säkert”-sätt.

Kallelse till årsmöte

Kallelse till årsmöte för verksamhetsåret 2019-2020.
Mötet kommer hållas Tisdagen den 30 mars kl.18.30. I år blir det ett digitalt möte men hjälp av videoplattformen Zoom. Anvisningar för hur du ansluter dig till mötet kommer läggas ut här på hemsidan innan 30 mars.

För att se alla årsmöteshandlingar så som förslag till dagordning, förslag på val av styrelse, revisorer och funktionärer samt verksamhetsberättelsen, klicka HÄR!

Varmt välkommen
Styrelsen