Nyheter

Vinteruppläggning

KMS erbjuder vinteruppläggning för säsongen 2021/2022 på Nordön.
Priser på uppläggningsavgifter hittar du här.
OBS! Avgiften på 1000kr för er som ej har båtplats eller andrahandsplats är borttagen.

Kontakta våra hamnkaptener Per eller Håkan på telefon 0303-225723, vardagar mellan 08:00-09:00.

Välkomna!
– Styrelsen


Portnet

KMS har fått möjligheten att starta upp en medlemsportal som heter Portnet. I denna portal ska du som medlem kunna logga in för att se de uppgifter vi har registrerat på dig, din båt och båtplats, fakturainformation, bokningar m.m.
Alla medlemmar kommer att ha tillgång till Portnet men vi startar upp processen i mindre grupper. Detta innebär att vi skickar ut instruktioner om inloggning till några åt gången.
Vid problem vid inloggning går det bra att ringa eller besöka vår sommarpersonal som befinner sig i vaktkontoret i södra hamnen. Telefonnummer dit är: 0704-484343. De svarar vardagar mellan 09:00-18:00.

Påminnelse SMS – Vakttjänstgöring

Som de flesta vet har vi investerat i nya system, ett av dem heter Portlux och underlättar kommunikationen med medlemmarna.
Som ett led i att förbättra kommunikationen så går det numera ut en påminnelse via SMS samt mejl dagen innan vakttjänstgöring. Inget konstigt med det, bra service, men nu blev det fel då även du som redan gått vakt fick ett SMS. Det var ett misstag som vi ber om ursäkt för. Tyvärr drabbades Caroline av missnöjda medlemmar som påtalade detta, men det är naturligtvis inte hennes fel.
Det innebär dock att även fortsättningsvis får du ett SMS och mejl som påminnelse om vakttjänstgöring, det ersätter att vakterna ringer upp dig.
Hoppas ni har förståelse för att det kan ske inkörningsproblem med nya system

Hälsningar
Ronny E

Minnesord

Vår internrevisor Stig Lindberg har avlidit.
Stig har under många år varit KMS revisor. Först som suppleant, där han var en aktiv suppleant, senare som ordinarie revisor.
Stig har under alla år visat ett stort och ett pådrivande intresse för KMS, dess verksamhet, organisation och inte minst föreningens framtid. Stig var mycket insatt i KMS verksamhet och därför väl lämpad som revisor.
Varje år efter upptagning och före sjösättning, av sin segelbåt, kom alltid Stig förbi mig och ville prata om KMS. Samtalen präglades av både kompetens och insikt om föreningens villkor. Stig hade en utpräglad social begåvning och tyckte genuint om människor, och såg positivt på KMS som medlemsägd organisation.
Under sin yrkesverksamma tid var Stig verksam inom bankvärlden.
Jag kommer att sakna samtalen, höst och vår, med Stig i framtiden!
Lennart Ring

Vaktjänstgöring

Vaktlistan kommer att skickas ut med kommande KMS-blad. Båtplatsägare och båtplatshyrare skall utföra sitt vaktpass enligt KMS stadgar och avtals- och ordningsregler. Vi följer FHM anvisningar och det är till stor vikt att vi alla hjälps åt att utföra vakttjänstgörnigen på ett ”corona säkert”-sätt.