Ungdom

Vi vill att fler barn och ungdomar upptäcker hur kul det är att segla jolle och vara på havet!

KMS Ungdomssektion organiserar olika aktiviteter för att skapa trygghet, gemenskap och bygga självförtroende på vattnet. Verksamheten bedrivs i olika form av seglarträffar och läger där de unga seglarna använder egna båtar eller sektionens flermansbåtar. Alla är välkomna att prova på! Vi håller till i norra hamnen vid jollerampen och ses varje vecka från vår till höst.

Vi riktar in oss till barn och ungdomar mellan 7-16 år. Man behöver inte ha båtplats i hamnen utan kan ansöka om jollemedlemskap, vilket är öppet för alla.

Är du intresserad att vara med?
Skicka ett mail till ungdomssektionen@kmsnordon.se
Följ gärna oss i vår Facebookgrupp ”KMS Nordön Ungdomssektionen”, där håller du dig uppdaterad och kan se inlägg om och från aktiviteterna.

Aktiviteter!
Under 2019 planerar KMS Ungdomssektionen en massa roligheter!

5 maj: Vi startar säsongen med en dag tillsammans!
1. Vi deltar i Städa Kust som är en del av idrottens miljöorganisation. Vårt uppdrag är att städa fyra små öar vid Gula skären. Samling sker i klubbhuset i Södra hamnen.
2. Efter städning umgås vi och grillar tillsammans i hamnen.
3. Årets första söndagssegling börjar klockan 16.00.
Vi hoppas ni vill vara med oss hela dagen men det går också bra att delta vid bara en av aktiviteterna. Anmälan före 1/5 via evenemang på KMS Nordön Ungdomssektions Facebooksida eller via mail: ungdomssektionen@kmsnordon.se

maj-juni: Seglingsträffar söndagar. Träna med kompisar eller prova på. Alla är välkomna!

maj- juni: Seglingsträffar efter skolan. En dag i veckan ordnas eftermiddagsseglingar. Separat anmälan.

14-16 juni: Årets Krokholmsläger! Tre fantastiska dagar på en egen ö. Separat anmälan. Klicka här för att se inbjudan

juli: Sommarklubben. Somriga aktiviteter samordnade via vår Facebookgrupp.

aug-sept: Seglingsträffar söndagar. Träna med kompisar eller prova på. Alla är välkomna!

Hör av dig!
Kontakta gärna oss i Ungdomssektionen för mer information:
ungdomssektionen@kmsnordon.se

Kontaktuppgifter till oss funktionärer i Ungdomssektionen hittar du här!