Ungdom

Vi vill att fler barn och ungdomar upptäcker hur kul det är att segla jolle och vara på havet!

KMS Ungdomssektion organiserar olika aktiviteter för att skapa trygghet, gemenskap och bygga självförtroende på vattnet. Verksamheten bedrivs i olika form av seglarträffar och läger där de unga seglarna använder egna båtar eller sektionens flermansbåtar. Alla är välkomna att prova på! Vi håller till i norra hamnen vid jollerampen och ses varje vecka från vår till höst.

Vi riktar in oss till barn och ungdomar mellan 7-16 år. Man behöver inte ha båtplats i hamnen utan kan ansöka om jollemedlemskap, vilket är öppet för alla.

Är du intresserad att vara med?
Skicka ett mail till ungdomssektionen@kmsnordon.se
Följ gärna oss i vår Facebookgrupp ”KMS Nordön Ungdomssektionen”, där håller du dig uppdaterad och kan se inlägg om och från aktiviteterna.

Aktiviteter!
Under 2019 planerar KMS Ungdomssektionen en massa roligheter!

maj-juni: Seglingsträffar söndagar. Träna med kompisar eller prova på. Alla är välkomna!

maj- juni: Seglingsträffar efter skolan. En dag i veckan ordnas eftermiddagsseglingar. Separat anmälan.

Segling lovdag 31 maj: med fokus på gigg och att segla på egen hand.

Segling lovdag 7 juni: fokus på egen jolle.

14-16 juni: Årets Krokholmsläger! Tre fantastiska dagar på en egen ö. Separat anmälan. Klicka här för att se inbjudan.

juli: Sommarklubben. Somriga aktiviteter samordnade via vår Facebookgrupp.

aug-sept: Seglingsträffar söndagar. Träna med kompisar eller prova på. Alla är välkomna!

Hör av dig!
Kontakta gärna oss i Ungdomssektionen för mer information:
ungdomssektionen@kmsnordon.se

Kontaktuppgifter till oss funktionärer i Ungdomssektionen hittar du här!