Ungdom

Vi vill att fler barn och ungdomar upptäcker hur kul det är att segla jolle och vara på havet!

KMS Ungdomskommitté organiserar olika aktiviteter för att skapa trygghet, gemenskap och bygga självförtroende på vattnet. Verksamheten bedrivs i olika form av seglarträffar och läger där de unga seglarna använder egna båtar eller kommitténs flermansbåtar. Alla är välkomna att prova på! Vi håller till i norra hamnen vid jollerampen och ses varje vecka från vår till höst.

Vi riktar in oss till barn och ungdomar mellan 7-16 år. Man behöver inte ha båtplats i hamnen utan kan ansöka om jollemedlemskap, vilket är öppet för alla.

Är du intresserad att vara med?
Skicka ett mail till ungdomskommitten@kmsnordon.se
Följ gärna oss i vår Facebookgrupp ”KMS Nordön Ungdomskommittén”, där håller du dig uppdaterad och kan se inlägg om och från aktiviteterna.

Kontaktuppgifter till oss funktionärer i Ungdomskommittén hittar du här!

Aktiviteter våren 2020

Fixardag
25 april kl.10.00-12.00 träffas vi på Nordön och fixar med båtar och utrustning.

Seglarskola på onsdagar och söndagar
Vi startar onsdag 13 maj med seglarskola som kommer ledas av våra ungdomsledare Agnes och Noah. Vi seglar med klubbens flermansbåtar på onsdagar kl.16.00 följande datum: 13/5, 17/5, 20/5, 24/5, 27/5, 31/5, 3/6 och avslutning 7/6.
På onsdagar äter vi mellanmål som du själv tar med och på söndagar bjuder vi på lite enklare grill och fika efter seglningen.
Kostnad: 400kr
Anmälan samt betalning före den 3 Maj 2020 till jessica.karlsson@volvocars.com och Swish 0708-206025 (skriv deltagare och namn).

Seglingsläger på Krokholmen 12-14 juni, läs inbjudan HÄR

Frågor besvaras av Jenny Simberg på tel 0703-022646 eller jenny.simberg@outlook.com