Ungdom

KMS nystartade Ungdomssektion välkomnar både nybörjare och erfarna jolleseglare i alla åldrar att börja segla på Nordön. Någon i familjen ska vara medlem i KMS.

På vår Facebookgrupp ’’KMS Nordön Jollesegling’’ kan du få fortlöpande information och hitta medseglare.  https://www.facebook.com/groups/1418127691535894/

Beroende på intresse och de aktivas önskemål utvecklar vi verksamheten vidare under våren (Prova-på-dagar?, seglarskola?, seglarläger på Krokholmen? Osv!).

Välkomna! Kontakt Facebookgruppen: ’’KMS Nordön Jollesegling’’ eller email till Karin Hårding karin.harding@swipnet.se.

Kontaktuppgifter till övriga medlemmar i ungdomssektionen hittar ni under sidan Kontakt

Aktuellt från ungdomssektionen

KMS seglarläger på Krokholmen den 20 – 22 juni 2017

För att komma igång med seglingsverksamheten på Nordön inbjöd Ungdomssektionen till ett läger på Krokholmen. Anmälningarna strömmade in och för att alla barn skulle kunna segla alla passen, fick vi dra ett streck i anmälningslistan vid XX barn. Med ansvariga föräldrar och småsyskon blev vi ändå totalt 54 st. På Krokholmen finns en fantastisk lägeranläggning … Fortsätt läsa ”KMS seglarläger på Krokholmen den 20 – 22 juni 2017”

Nu närmar sig jolleuppstart!

18/5 18.00 Drop In med Jollar till jolleplan Norra hamnen. Vi börjar rigga och ger tips om renovering av din jolle om du vill. 21/5 13.00-16.00 Drop-In med Jollar till jolleplan Norra hamnen (nära sandstranden) 16.00 Samling i Jollehuset. Info om vårens seglingar och Krokholmslägret 16.00-18.00 Testa din jolle. Diskutera på stranden. Ät medhavd fika. … Fortsätt läsa ”Nu närmar sig jolleuppstart!”

Söndagsseglingar hela våren

Söndagar kl. 16.00-18.00 från 21 maj-midsommar. Ta med din kompis, barn och barnbarn och era jollar så får ni hjälp att komma ut på vattnet en timme eller två. Vi hittar på olika aktiviteter beroende på vind och deltagare; manöverträning, lägger ut bojar att runda, gör en utflykt och säkerhetsövningar. Ledare och säkerhetsbåt finns på … Fortsätt läsa ”Söndagsseglingar hela våren”

Seglingsläger på Krokholmen 20- 22 juni 2017 FULLTECKNAT

FULLTECKNAT Alla är välkomna till Jolleseglingar varje söndag 16.00-18.00 från och med 21/5. KMS ungdomssektion har kommit igång igen. Nu inbjuder vi till ett breddseglingsläger för barn och ungdomar, ca 7- 15 år, med någon ansvarig vuxen. Vi samverkar med grannklubbarna Tjuvkils KK och Marstrands SS och deltagare från alla tre klubbarna är välkomna. Krokholmen … Fortsätt läsa ”Seglingsläger på Krokholmen 20- 22 juni 2017 FULLTECKNAT”