Ungdom

Vi vill att fler barn och ungdomar upptäcker hur kul det är att segla jolle och vara på havet!

KMS Ungdomssektion organiserar olika aktiviteter för att skapa trygghet, gemenskap och bygga självförtroende på vattnet. Verksamheten bedrivs i olika form av seglarträffar och läger där de unga seglarna använder egna båtar eller sektionens flermansbåtar. Alla är välkomna att prova på! Vi håller till i norra hamnen vid jollerampen och ses varje vecka från vår till höst.

Vi riktar in oss till barn och ungdomar mellan 7-16 år. Man behöver inte ha båtplats i hamnen utan kan ansöka om jollemedlemskap, vilket är öppet för alla.

Är du intresserad att vara med?
Skicka ett mail till ungdomssektionen@kmsnordon.se
Följ gärna oss i vår Facebookgrupp ”KMS Nordön Ungdomssektionen”, där håller du dig uppdaterad och kan se inlägg om och från aktiviteterna.

Aktiviteter!
Under 2019 planerar KMS Ungdomssektionen en massa roligheter!

3 februari: Båtmässan. Vi ses vid entrén kl. 14:00. Alla är välkomna! Mer information finns på vår Facebookgrupp.

22 februari: Seglarfredag. Vi äter tacos och ordnar olika aktiviteter i Södra klubbhuset kl. 18:00. Träffa nya och gamla seglare, alla är välkomna! Anmälan sker via vår Facebookgrupp.

maj-juni: Seglingsträffar söndagar. Träna med kompisar eller prova på. Alla är välkomna!

maj- juni: Seglingsträffar efter skolan. En dag i veckan ordnas eftermiddagsseglingar. Separat anmälan.

14-16 juni: Årets Krokholmsläger! Tre fantastiska dagar på en egen ö. Separat anmälan. Klicka här för att se inbjudan

juli: Sommarklubben. Somriga aktiviteter samordnade via vår Facebookgrupp.

aug-sept: Seglingsträffar söndagar. Träna med kompisar eller prova på. Alla är välkomna!

Hör av dig!
Kontakta gärna oss i Ungdomssektionen för mer information:
ungdomssektionen@kmsnordon.se

Kontaktuppgifter till oss funktionärer i Ungdomssektionen hittar du här!