Styrelsen

Styrelsen är vald att representera KMS Nordön och utgör KMS verkställande organ. Styrelsen förvaltar KMS anläggningar och har ansvaret för dess ekonomi.

Medlemmarna av styrelsen och deras kontaktuppgifter kan hittas på vår sida för kontakt.

Årsmöteshandlingar

Årsmötesprotokoll

Vårmötesprotokoll

Verksamhetsberättelser

Nyheter från styrelsen

Årsmöte

Årsmötet planeras till måndagen den 3:e december kl18:30 på Kvarnkullen i Kungälv.

Tänk på att motioner och förslag skall vara inlämnade till styrelsen senast den 15:e oktober.

/Styrelsen

FÖRJÖJNINGSTAMPAR

Nu när Du tar upp Din båt, ta GÄRNA BORT Dina förtöjningstampar!
Det ställer ibland till med problem, inte minst om det blir vinter, ramlar
i vattnet, fryser fast, isen drar ner bommar/flotörer mm
Styrelsen

Andrahandsuthyrning

Styrelsen vill redan nu påminna om nya regler gällande andrahandsuthyrning!

Om båtplatsinnehavaren vill undgå att betala sommarplatsavgift så ska KMS skriftligt meddelas, senast den 31 januari varje år, att man har för avsikt att inte använda sin båtplats och vill att KMS ska administrera en andrahandsuthyrning. För detta debiterar KMS en avgift enligt prislista. Dock ingen avgift för båtplatsinnehavare som samtidigt hyr andrahandsplats.

Om anmälan inkommer efter den 31 januari debiterar KMS dessutom sommarplatsavgift enligt följande:

– Vid anmälan mellan 1 febr. till 29 febr. debiteras 20 % av sommarplatsavgiften.

– Vid anmälan mellan 1 mars till 30 april debiteras 50 % av sommarplatsavgiften.

– Vid anmälan efter 30 april debiteras hela sommarplatsavgiften. Ingen administrationsavgift debiteras.

Om KMS inte lyckas hyra ut platsen i andra hand så ligger ansvaret för betalning av sommaravgift och vakttjänstgöring kvar hos båtplatsinnehavaren.

Avtals- och ordningsföreskrifterna hittar du sin helhet här!

Plötsligt händer det!

Spara på vatten

BÄSTA KMS MEDLEMMAR och andra

NU MÅSTE VI HJÄLPAS ÅT ATT;

SPARA PÅ VÅRT VATTEN.  Det är stor risk att vi kan få ont om färskvatten, vi har några brunnar som är borrade i berg, vad händer där efter denna värmeperiod? ALLTSÅ, var försiktig/måttlig när Du använder vårt vatten!!!! SPARA så långt som möjligt!!!

MILJÖRUMMEN. Använd miljörummen på RÄTT SÄTT!!!  Så sent som i går stod det osorterade sopor UTANFÖR miljörummet i södra, SKÄRPNING!!! Det finns bara råttor som trivs när detta missköts, vi måste HJÄLPAS ÅT!!!

INFARTEN PAVGIFTER. Du som disponerar exn båtplats har också en ”nyckeltagg” för att komma in lite här och där, bl a kan Du öppna infartsbommen. Vi har i sommar sett att många med nyckeltagg, öppnar och släpper in andra, besökande, kompisar eller vad? Dessa kör sedan in och parkerar för att utnyttja hamnen, detta utan att göra rätt för sig! Vi är en medlemsägd hamn som skall finansieras med mycket, bl a P-avgifter. ALLA som kör in, och inte har nyckeltagg, SKALL BETALA FÖR SIG. Tänk till när Du gör så här.

För styrelsen

Stig H