Styrelsen

Styrelsen är vald att representera KMS Nordön och utgör KMS verkställande organ. Styrelsen förvaltar KMS anläggningar och har ansvaret för dess ekonomi.

Medlemmarna av styrelsen och deras kontaktuppgifter kan hittas på vår sida för kontakt.

Årsmöteshandlingar

Årsmötesprotokoll

Vårmötesprotokoll

Verksamhetsberättelser

Nyheter från styrelsen

Valberedningens förslag till årsmötet

Valberedningens förslag finner ni i länken nedan: Valberedningens förslag 2018    

Kommande årsmöte

Inför vårt kommande årsmöte vill styrelsen informera om att det kommer att veckas förslag på att det skall införas en avgift på 1000:- /säsong för att hyra ut sin båtplats i andra hand. Hur och varför styrelsen väcker detta förslag  redovisas på årsmötet. Tidigare väckt förslag på att ändra bokföringsår till kalenderår, har styrelsen beslutat … Fortsätt läsa ”Kommande årsmöte”

NY MEDARBETARE

I dag, den 15 nov, hälsar vi vår nya medarbetare CAROLINE ERLINGFORS VARMT VÄLKOMMEN som vår nya medarbetare, CAROLINE skall i huvudsak arbeta med administrativa arbetsuppgifter. CAROLINE har tidigare arbetat på bl a hamnkontoret i Stenungsunds kommun, hon kommer till att börja med arbeta måndag, tisdag och onsdagar. Styrelsen återkommer med vidare information vartefter CAROLINE … Fortsätt läsa ”NY MEDARBETARE”

Årsmöte 2017 med motioner

Motioner och årsmöteshandlingar finns tillgängliga här: Motioner 2017 Kallelse till årsmöte 2017 Verksamhetsberättelse 2017 med budget

Miljöhus och gamla jollar

MILJÖHUSEN OCH ANNAT Vårt nya miljöhus i norra, är nu slutbesiktigat och kommer snart att bli klart att använda. Bedömningen är att vi alla kan ta huset i användning vecka 42. Vi har sedan tidigare i fint miljöhus i södra hamnen. En vädjan till oss alla att vi använder våra miljöhus såsom förväntat. Jag var … Fortsätt läsa ”Miljöhus och gamla jollar”