Styrelsen

Styrelsen är vald att representera KMS Nordön och utgör KMS verkställande organ. Styrelsen förvaltar KMS anläggningar och har ansvaret för dess ekonomi.

Medlemmarna av styrelsen och deras kontaktuppgifter kan hittas på vår sida för kontakt.

Årsmöteshandlingar

Årsmötesprotokoll

Vårmötesprotokoll

Verksamhetsberättelser

Nyheter från styrelsen

Till alla KMSare

Vår personal är i full fart med att fördela båtplatser till byt- och köpköerna som nuvarande ägare vill sälja.

MEN !

Det är i många fall svårt för personalen att få kontakt med medlemmar, som står i köer för att erhålla en båtplats. Det rings flertal gånger, till det telefonnummer som medlemmen har registrerat, men får i många fall inget svar eller hör hur mottagaren ”knäpper bort” det inkommande samtalet.

Detta resulterar tyvärr i att personalen får skicka mail eller brev och sedan vänta att berörd medlem hör av sig. Det blir ONÖDIGT ARBETSSAMT och också ONÖDIG VÄNTAN på att få ett svar. Vi uppger alltid ett sista datum för att svara på erbjuden plats och kan inte gå vidare i arbetet i köerna förrän berörd medlem har svarat.

Med förhoppning att vi kan hjälpas åt att lösa detta ”enkla” problem. Vi vill också påminna att uppdatera sina kontaktuppgifter om något har ändrats.

För styrelsen

Stig H

Årsmöteshandlingar årsmöte 2018

Nedan finner ni handlingar för årsmötet:

01 KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2018

02 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 med budget med underskrifter

03 Revisionsberättelse från de förtroendevalda revisorerna för 2017-2018

03 Revisionsberättelse Moore Stephens

04 Förslag till arvoden i KMS, 181022

05 Verksamhetsplan 2018 2019

06 Funktionärer 2019 utan adresser

07 Motion nordön nr 1

08 Motion nordön nr 2

09 Motion till årsmöte 2018 08 Motion nordön nr 2

10 Motioner

Viktig information gällande andrahandsuthyrning

31 januari är sista dag att skriftligen meddela att man inte har för avsikt att använda sin båtplats.

I KMS bladet som kommer ut i November har fel blankett för andrahandsuthyrning kommit med.

De datum som anges är felaktiga och var de som gällde tidigare.

Den korrekta blanketten hittar du här:

Årsmöte

Årsmötet planeras till måndagen den 3:e december kl18:30 på Kvarnkullen i Kungälv.

Tänk på att motioner och förslag skall vara inlämnade till styrelsen senast den 15:e oktober.

/Styrelsen

FÖRJÖJNINGSTAMPAR

Nu när Du tar upp Din båt, ta GÄRNA BORT Dina förtöjningstampar!
Det ställer ibland till med problem, inte minst om det blir vinter, ramlar
i vattnet, fryser fast, isen drar ner bommar/flotörer mm
Styrelsen