Båtliv

Båtlivskommittén anordnar fester och klubbträffar

Trubadurafton

Fredagen den 19 maj kl 19 Trubadur kommer att underhålla hela kvällen. Vi börjar med mingel och ett glas bubbel till musik. När vi sätter oss till bords, har vi själva med det vi vill äta och dricka. Under kvällen kommer trubaduren att bjuda på musik och dans. Det kommer att bjudas på kaffe och … Fortsätt läsa ”Trubadurafton”

Bakluckeloppis

Den13/5 kl 11:00-14:00 Ordnar vi med en bakluckeloppis. Ta med era båtprylar som ni inte längre använder och kanske ligger och skräpar i Garaget eller på Vinden. Vi träffas på hamnplanen SÖDRA där vi kan försälja, köpa eller byta båtprylar med varandra. Kaffe och bullar kommer att finnas i klubbstugan. Ingen anmälan

SÄSONGSAVSLUTNING GRILLPARTY

Lördagen den 2 september. Samling vid klubbstugan södra kl 15 för lekar/tävlingar, därefter letar vi rätt på något av våra fina grillställen där vi avnjuter en god grillmiddag (helt i egen regi) med våra bryggvänner (vid sämre väder används fantasin). klockan 20:00 är ni välkomna till klubbstugan södra. Här bjuds det på kaffe, kaka och … Fortsätt läsa ”SÄSONGSAVSLUTNING GRILLPARTY”