Info från styrelsen

Var idag i hamnen och träffade en MYCKET upprörd båtägare. Hans båtgranne hade slipat, förmodligen torrslipat, botten på sin båt, med resultatet att den upprörda båtägaren fått hela sitt scarn däck belamrad med sliprester, Mycket svårt att göra rent.Det är FÖRBJUDET att SLIPA på detta sett!
I dessa Coronatider finns det saker och ting som inte fungerar som vanligt. Vi lägger fokus på att hamnen skall fungera som medlem förväntar sig, samt att sjösättningar skall fungera som planerat. Vi vet att det finns saker som är ”felanmälda” men inte har åtgärdats, kan bero på sjukdom eller att tänkta serviceentreprenörer också drabbats av sjukdom, permitteringar eller vad det nu kan vara. Ser Du något riktigt tokigt, hör av Dig!
När det gäller vakttjänstgöring vet vi också att det är många som av olika själ uteblir, och det skapar problem. Men vi ber Dig som går Ditt vaktpass att ha förståelse får situationen och göra så gått det går. Alla som går behöver inte vara på samma plats, vet att några är i sin båt och utför vaktrond därifrån. Ber Dig vara kreativ och glöm inte att det finns förhoppningsvis medlemmar i båda hamnarna, att samarbeta är inte fel. Hoppas innerligt att detta snart är över.
Vi ALLA hjälp åt och ser fram emot en BRA båtsommar
För styrelsen
Stig H